torstai 17. tammikuuta 2013

Inspiraatiota projekteista

Mitä pian valmistuva ympäristösuunnittelija tekee kun opiskellessa kerrankin löytyy ylimääräistä aikaa? Ympäristöstä kiinnostunut ei tarvitse pitkään etsiä kiinnostavaa väliaikaisprojektia. Aiemmasta kiinnostuksesta päätinkin sitten ilmoittautua vapaaehtoiseksi nuorten ympäristötoimintapäiville. Eilen matkustin  Helsinkiin osallistumaan vapaaehtoisten kokoukseen Natur och miljön toimistolla Annankadulla 26.



16-20 vuotiaille nuorille järjestetään helmikuussa ympäristöaiheinen viikonlopputilaisuus nuorisokeskus Marttisessa Virttaalla. Iso valikoima ympäristöjärjestöjä ja yhdistyksiä ovat olleet suunnittelussa mukana ja on mahtavaa olla osana tällaisessa yhteistyöprojektissa. Toivon paljon uusia tuttuja ja kiinnostavia keskustelunaiheita viikonlopulta.

Oli jännittävää käydä ensimmäistä kertaa Natur och miljön keskustoimistolla, tavata uusia ympäristöihmisiä ja päästä taas matkustamaan junalla. Junamatka kun ei tarvitse olla rasittavaa ajanvenyttämistä, vaan aikaa kiinnostavan kirjan (Mindset, Carol S. Dweck) lukemiseen tai oman pipon neulomiseen. Tulihan sitä junan langatonta nettiäkin käytettyä vapaiden työpaikkojen selailuun.  

Inspiraatiota on riittänyt koko tämänkin päivän!

Hyvää yötä. Over and out.

Henna


Ympäristötoimintapäivät: http://www.miljoaktion.fi/fi/etusivu/
Dweck, Carol S. (2006). Mindset - the new psychology of success. Ballantine Books. New York. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti