perjantai 18. tammikuuta 2013

Lumiukot tulevat laskiaistiistaina!

Mielipiteitään ilmastosta voi osoittaa hauskoillakin tavoilla. Oman mielenosoituksesi lisäksi voit esimerkiksi rakentaa lumiukon ja tälle oman mielenosoituskyltin, niin osoitat mieltä kaksin voimin. Lumiukko onkin hyvä talven ajan mielenosoituspartneri, kun tekee työtä pakkasessa 24/7. Ja jos tehdään se pääjärjestäjän Polttava kysymys- ilmastolakikampanjan tavoin, niin pyydetään muutkin innokkaat mukaan! Lue tästä viime vuoden tapahtumasta! 

Yhdessä muiden ympäristöjärjestöjen ja -yhdistysten kanssa Polttava kysymys järjestää eri paikkakunnilla ympäri Suomea lumiukkotempauksen laskiaistiistaina 12.2. Katso järjestetäänkö tapahtuma myös omalla paikkakunnallasi. Mikäli ei, voit joko ilmoittautua itse järjestämään sellaisen paikkakunnallasi, tai otat muutaman hyvän ystävän mukaan tekemään pari lumiukkoa omalle pihallesi. 

Lumiukon rakentaminen on oikeasti kivaa! Ja ovathan ne lumiukot aika sympaattisia. :) 

Kuvassa minä ensimmäisen vuoden ympäristösuunnittelun opiskelijana. Kameran takana myöskin ympäristösuunnittelun opiskelija Frida Ringwall.

Karjalla meidän pihalle tuohon aidan viereen varmaan nousee pystyyn yksi lumiukko mielenosoituskyltteineen. :) Saavatpahan ohikulkijat jotain miettimistä tai jotain mille nauraa. Ainakin jotain hyvää! 

VINKKI: Voihan sen lumiukon kylttiin kirjoittaa jotain muutakin asiaa kuin vain ilmastoasiaa... :)

/Henna

http://www.polttavakysymys.fi/
https://www.facebook.com/polttavakysymys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti