torstai 14. helmikuuta 2013

Ruusuja ja lumiukkoja

Tänään servettiruusuja taitellessani mietin että pitäisihän se lumiukkokin tänään pyörittää takapihalle. Hyvä ajatus kun oli. Saapas ystävättäreni hyvät naurut kotimatkallaan kun huomaa että kotipihan lumiukkotempaus kävikin toteen... tosin pari päivää myöhässä. No, eihän se haittaa jos ihmisiä muistutetaan ilmastonmuutoksesta kaksi kertaa lumiukkojen voimin (vaikkakin ystävänpäivänä). 

Ystävänpäivästä puheen ollen, sain aamulla ystävänpäivätoivotukset kummilapseni äidiltä, että kummityttö odottaa seuraavaa yhteistä askartelupäivää. Siitä muistuikin mieleen että itse askarteltavat servettiruusut ovat oiva ele ystävänpäivänä.

Niin, mutta lumiukoistahan minun kirjoittaa piti. Mietittiin avomiehen ja tämän tuttavan kanssa koituvatko vandalisoivat nuoret lumiukon kohtaloksi. Siinä se kuitenkin seisoo 24/7 eikä armoa anna. Lumiukon kaulan ympärillä olevassa kyltissä lukee "Pysäytä ilmastonmuutos". Eiköhän se jonkun hermoja koettele... :D

Kaikki katsomaan mun lumiukkoa ennen kuin se vandalisoidaan, halataan rikki (ystävänpäivää ajatellen) tai sulaa tässä lämpenevässä ilmastossa! 

Heille jotka eivät uskaltaudu eksymään Karjaan vandaalinurkille: kuvia, olkoos hyvä!
 
Ja oikein hiilineutraalia ystävänpäivää kaikille! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti